Kultur för alla i Värnamo kommun

Tisdag 30 november delas foldern ”Kultur för alla i Värnamo kommun” ut till alla hushåll i kommunen.

Kultur för dig?

Du kanske tänker att kultur inte är något för dig? Vi tror att du har fel. Ta dig en minut att bläddra igenom foldern, så vågar vi nästan lova att du hittar något som intresserar dig. Musik, film, böcker, kulturarv, teater, konst, dans – kultur kan vara så mycket.

Papper eller digital

Om du inte får foldern kan du hämta ett exemplar på våra bibliotek, i stadshuset, på Kulturskolan, i Gummifabriken eller på Vandalorum.
Du kan även höra av dig till Kontaktcenter på 0370-37 70 00 eller kontaktcenter@varnamo.se, så skickar vi ett exemplar.
Allra enklast är dock att läsa den digitala foldern genom att klicka på länken nedan.

Här kan du läsa en interaktiv version av foldern digitalt.

Här kan du läsa en tillgänglighetsanpassad pdf-version av foldern