angle-left Testa vårt kluriga GPS quiz

Testa vårt kluriga GPS quiz

I samband med Världsbokdagen förra veckan startade vårt GPS quiz i Apladalen - var med och gnugga geniknölarna.

I samband med världsbokdagen 23 april lanserade vi ett nytt kulturquiz! Den här gången på ett nytt sätt: GPS quiz.

Det är en digital tipsrunda där du får upp frågorna på mobilen när du är i närheten av frågans gps-kordinater. Rundan är den här gången placerad i Apladalen, med start vid lekplatsen. När du är i närheten av grillplatsen går du in på webbsidan play GPSquiz. Där väljer du Kulturquiz Världsbokdagen och väljer ett lagnamn. Hela rundan är ungefär en kilometer lång, i riktning mot sporthallen medsols.

Tipsrundan finns tillgänglig till 21 maj.

För att kunna vara med och tävla om ett bokpaket måste du skicka in ditt lagnamn till: biblioteket@varnamo.se