Värnamo bibliotek lanserar ny webbplats

Värnamo bibliotek lanserar ny webbplats

Välkommen till Värnamo biblioteks nya webbplats. Här hittar du information om biblioteken, våra tjänster och våra evenemang. Och självklart kan du både låna och söka medier!

Nu lanserar vi bibliotekets nya webbplats. Förutom att du hittar alla medier du kan låna och reservera får du tips på litteratur, hjälp hur du gör för att låna en e-bok, skaffa ett lånekort och annan bra information. För barn och unga finns det en egen ingång och där bjuder vi på tips, evenemang och länktips speciellt för barn och unga.

Webbplatsen är tillgänglighetsanpassad men vi jobbar alltid med att göra den ännu bättre för dig som besökare.

Stadsbiblioteket och samtliga filialbibliotek finns presenterade och du hittar karta och öppettider till varje enhet. 

Du loggar in längst upp till höger för att se dina lån, reservationer eller ändra dina uppgifter. Du behöver vara inloggad för att kunna reservera medier. Du loggar in med ditt lånekortsnummer eller personnummer och din PIN-Kod. Under tiden du är inloggad kan du spara medier i minneslistan. Du kan tillfälligt frysa reservationer för att kunna stå kvar i kön men inte behöva hämta böcker när du till exempel är på semester.

Titta gärna på Vanliga frågor för att se om vi skrivit svaret där på det du undrar över. Vanliga frågor hittar du längst ned på varje sida på webbplatsen. 

Välkommen!