Höstlov på biblioteken

Höstlov på biblioteken

Välkommen till ett höstlov på biblioteken, fyllt av roliga aktiviteter för dig!

Pyssel de lux

Höstlovet fyller vi med fantastiska aktiviteter för barn i alla åldrar. Det blir teater, pyssel, bio, brädspel, Minecraftverkstad och ännu mer. Under lovet den 1 till 5 november bjuds det till exempel på pyssel med kreativa Karin på stadsbiblioteket. Teatern Amalia och månskuggorna kommer att visas på alla våra bibliotek.
Vill du se på film i vårt mysiga ungdomsrum på stadsbiblioteket kan vi lova en bra film i bioklubben torsdag 4 november.

På biblioteken i Bor och Rydaholm pysslas det också loss, var med och skapa fint höstpyssel. När som helst under veckan kan du gå den kluriga tipspromenaden som finns på alla bibliotek, vinnaren hos varje bibliotek belönas med ett fint pris. 

Brädspel

Tycker du om brädspel? Eller vet inte men vill testa? På stadsbiblioteket finns en uppsjö av olika brädspel och torsdag den 4 november anordnar vi en brädspelskväll.

Varje lov anordnar biblioteken och Teknikcenter en kul aktivitet ihop. På höstlovet blir det en skaparverkstad med Minecraft-tema. 

Varmt välkommen till biblioteken på höstlovet! Alla aktiviteter med information om plats, tid, ålder och anmälan finns på vår evenemangssida. 

Läs mer om allt som händer och när det händer här på vår evenemangssida