Litteratur om och från Ukraina

Skriva & älska av Lily King
View title Debug

Skriva & älska

Det här är en bok om Casey som har en examen i kreativt skrivande, men hon är den enda av sina klasskamrater som fortfarande drömmer om ett författarskap. De andra har gett upp, gift sig och skaffat andra (riktiga?!) jobb. Casey själv bor i ett mögligt trädgårdsskjul, och har skulder upp över öronen. Förmiddagstid skriver hon på romanen hon kämpat med i sex år, och resterande tid jobbar hon som servitris.

Kärlekslivet är det inte mycket bättre med. Hon drabbades nyligen av hjärtesorg och lever just nu som singel när de båda männen Oscar och Silas dyker upp. Den ene en stabil man, etablerad författare med god ekonomi och två charmiga barn som kan erbjuda Casey en trygghet när hon som bäst behöver den. Den andre är Silas som, liksom hon själv, är en aspirerande författare, men som försvinner lagom till deras första dejt, utan att tala om vart han ska eller när han tänker komma tillbaka.

Mitt i detta befinner sig Casey och försöker parera män, märkliga kollegor och vänner samt sin egen kreativa längtan. En bok om kärlek och att våga följa sina drömmar även när det verkar vara som allra mörkast.

Similar titles from the collection

Search

Language