248730
Det minsta vi kan göra är så mycket som möjligt och lite till / Pär Holmgren
Det minsta vi kan göra är så mycket som möjligt och lite till / Pär Holmgren
Author: Holmgren, Pär
Publication year: 2019
Language: Swedish
Media class: Book
Category: Non-fiction
Publisher: Ordfront
ISBN: 91-7775-074-8 978-91-7775-074-1
Selected rating Selected rating Selected rating Selected rating Selected rating Selected rating Selected rating Provide rating Provide rating Provide rating
Description:
Pär Holmgren beskriver de utmaningar vi står inför när det gäller klimatet och vad vi behöver göra för att ställa om samhället i hållbar riktning. Han förklarar hur de globala utmaningarna hänger ihop och pekar på vikten av såväl politiska lösningar som att vi som enskilda individer tar vårt ansvar. Hur ska vi annars kunna leva med de frågor som våra barn och barnbarn nu börjar ställa till oss om vad vi gjorde när vi förstod vad som höll på att hända?

Available at:

Loading...
På ett pedagogiskt och tankeväckande sätt berättar Pär Holmgren om mänsklighetens största kris - de stora klimatförändringar som kommer. Jag och du borde inte inte längre oroa oss för ATT förändringarna kommer, istället fråga oss NÄR och VAD vi måste förändra i vårt levande, vår vardag, vårt samhälle och vårt hem - vår jord. Klockan är inte längre 23:55, snarare 09:00. Både jag och du har redan försovit oss. Men Per delar också med sig av hoppet på att vi alla kan göra någonting. Det finns ändå hopp, men ta till dig kunskapen från denna bok - och be alla att också ta del av den. Vi kan inte fortsätta att (för)sova.
29/11/19
MTS

Webservice client

Loading...

Other titles by the author

85097
Author: Holmgren, Pär
55275
Author: Holmgren, Pär
49293
Author: Holmgren, Pär
106651
Author: Holmgren, Pär

Similar titles

Search

Account

Language