Bybibbla i Fryele

Nu inviger vi Fryele bybibbla som kommer att finnas på Fryele skolas parkering.

Nya rutiner för konsumentvägledning

Behöver du hjälp som konsument? Då kan du vända dig till Konsumentverkets rikstäckande vägledning Hallå Konsument, som har kostnadsfri rådgivning i konsumentfrågor.

Spännande läsning- Stalking Jack the Ripper

Varsågod, ett spännande lästips från vår praoelev Madde

Årets sommarpratare

Årets sommarpratare i P1 är presenterade

Sommarboken och Sommarboken mini

Dags för sommarläsning! Låna och läs fem böcker under sommarlovet - fina priser att tävla om. Nytt för i år är sommarboken mini.

Välkommen till Mellanrummet

Nu är vårt nya rum för barn och unga invigt!

Körkortsteori

Nu kan du plugga körkortsteori gratis med Trafiko på biblioteket.

Kör FIFA med Crespo

Utmana Crespo i FIFA 22!

Årets kulturstipendiater utsedda

En kulturell allkonstnär, en konstnär som vårdar sina småländska rötter och en kulturens möjliggörare.

Ny tjänst för utskrifter

Nu kan du skriva ut direkt från din egen mobil eller dator i Stadsbiblioteket.

Ungdomsböcker som blivit film

Två av Jenny Jägerfelds böcker har blivit film - Comedy Queen och Jag är ju så jävla easy going

Challenge2022

Nu utmanar Barnens bibliotek dig! Gör så många utmaningar du kan fram till sommarlovet. Var med själv eller kör hela klassen.

Världsbokdagen 2022

Internationella Världsbokdagen firas - boktips från biblioteket

Bredaryds bibliotek flyttar

Bredaryds bibliotek är stängt. Mobila biblioteket ger biblioteksservice tills biblioteket öppnar i ny lokal.

Konflikten i Ukraina

Ukraina är ett land som präglats av sitt läge mellan öst och väst och som nu är under attack. Behovet av kunskap och förståelse ökar.

Fröbibliotek - kom och låna och lämna fröer

Odlingsintresserad? Vi har ett fröbibliotek!

En påse Digital handledning

Vill du komma i gång med att använda bank-id? Få mer kunskap om att surfa säkert? Nu kan du låna en färdigpackad påse med böcker som handlar om hur du använder digitala tjänster.

Digital handledning

Få gratis, pedagogisk handledning utifrån dina digitala frågor.

Barnens bibliotek

På webbplatsen Barnens bibliotek hittar du mycket spännande.

Vill du lyssna på en bok?

Det finns många bra barn och ungdomsböcker du kan lyssna på. Här ger våra barn och ungdomsbibliotekarier några riktigt bra tips på ljudböcker som du hittar i appen Biblio. Och några andra bra gratistips.