Hemleverans från biblioteket

Om du inte vill eller kan komma till biblioteket just nu kan vi komma hem till din dörr med dina medier. Vi erbjuder även avhämtning

Sveriges största lästävling - vinn en klassresa

Nu uppmanas Sveriges alla fjärdeklassare att läsa extra mycket under hela höstterminen.

Vill du lyssna på en bok?

Det finns många bra barn och ungdomsböcker du kan lyssna på. Här ger våra barn och ungdomsbibliotekarier några riktigt bra tips på ljudböcker som du hittar i appen Biblio. Och några andra bra gratistips.

Bibliotekens sommartävling

Är du en mästare på rebusar? I bibliotekens sommartävling har du chans att briljera med dina kunskaper

Gå vår digitala tipsrunda!

Nu kör vi en digital tipsrunda i Rydaholm. Testa vårt GPS-quiz runt elljusspåret!

Berättarfestivalen i Värnamo

Om Bellman, övernaturligt öl, trafikskadade tomater och om Min pappa Ann-Christine. Berättarfestivalen bjuder på ett omväxlande program!

Litterära utflykter i Jönköpings län

Nya SmåLit-kartan guidar till 24 litterära utflykter i Jönköpings län

Sommarlov

Sommarlov med många roliga aktiviteter på biblioteken

Sommarboken

Sommarboken rullar på!

Barnens bibliotek

På webbplatsen Barnens bibliotek hittar du mycket spännande.

Ronja Rövardotter fyller 40 år

”Jag skriver sagor, och människan behöver sagor. Så har det alltid varit. Så är det med det.” Så sa Astrid Lindgren när Ronja Rövardotter 1981 presenterades för journalister.

Bryt ditt stillasittande!

Nu finns en ny Påse hälsa att låna, perfekt för dig som jobbar hemma!

Värnamo bibliotek lanserar ny webbplats

Välkommen till Värnamo biblioteks nya webbplats. Här hittar du information om biblioteken, våra tjänster och våra evenemang. Och självklart kan du både låna och söka medier!

Gåvoböcker

Varje år delar biblioteket ut gåvoböcker till dig som går i årskurs ett och årskurs nio.